Over ons
De drijvende kracht achter Lieve Lust ben ik: Bas Wijlaars. Ik geniet ervan om anderen te verrassen en verwennen. Niet alleen met lekker eten, maar ook met de totale ambiance. Met veel creativiteit denk ik graag mee over een sfeervolle inrichting van uw evenement, waarmee u een onvergetelijke indruk maakt op uw gasten.
Sinds ik op mijn vierentwintigste begon met koken, ben ik daar niet meer mee gestopt. Met mijn heerlijke gerechten wil ik een stukje joie de vivre op tafel brengen. Koken is voor mij de kunst van het combineren van ingrediënten en het verkennen van smaken.
Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als kok. Tijdens mijn koksopleiding in Amsterdam heb ik als leerling-kok gewerkt in de keukens van exclusieve restaurants als het Lloyd Hotel en Club Dauphine. Terug in Brabant ging ik als kok aan de slag voor toonaangevende Brabantse horecabedrijven zoals De Ruwenberg, Libema Groep, Maison van den Boer en Hutten Horeca.